Et olmadan bir diyet nadiren tam teşekküllü ve dengeli, bu ürün normal bina ve kas liflerinin geliştirilmesi için gerekli protein en iyi tam teşekküllü kaynağıdır. Ama aynı zamanda, birkaç ekstra kilo kaybetmek isteyenler çaresiz onun seçim tedavi edemez. Et bazı çeşitleri tatlı bir krem kek daha az kalori içerir. Ve beslenme değeri çok öncesinde tatlılar olsa da, böyle bir diyet kilo vermek başarılı olmak mümkün değildir.
Türleri ve kalori
Ne tür et en yararlı ve böylece kim onların figürü hakkında bakım için uygundur? Elbette kalori minimum sayısını içeren bir. Bu beyaz kümes eti, tavşan ve kırmızı düşük yağlı sınıflarda: sığır ve Dana eti. Domuz eti ve kuzu eti beslenme diyet hariç daha iyidir-bu en Kalorik.
En Kalorik eti azalan şekilde dağıtırsanız, liste bu şekilde görünecektir.
Yağlı domuz-içerir daha fazla 400 kcal 100 gram, tamamen hariç olmalıdır.
o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o Goose-350-360 kcal, ne olursa olsun hazırlık yöntemi.
Duck-340-350 kcal, ama ördek yağ üstte, bu yüzden ızgara veya tükürmek daha az Kalorik olduğunu.
Domuz hamuru-320-360 kcal yağ damarlarının varlığına bağlı olarak.
Domuz Bacon-300-320 kcal-hatta domuz eti daha az, ve Eğer ızgara üzerinde pişirin, sonra 280 kcal hakkında.
Lamb-gelen 180 için 250 kcal kategoriye ve hazırlık yöntemine bağlı olarak.
Pig-190-210 kcal dili, onun yağ ve hayvanın yaşına bağlıdır.
Ev tavşan-190 kadar 210 kcal yetişkin bir hayvan, tamamen pişmiş.
Yağlı sığır-180 dan 200 kcal, genç hayvan, daha az kalori et vardır.
Karkas tavuk-180 ila 220 kcal, Eğer tamamen pişmiş ve görünür yağ kaldırılmadı.
Yukarıdaki listeden et ne tür tamamen masadan kaldırılmalıdır görebilirsiniz, hem de hatta tavuk veya tavşan eti çok Kalorik olabilir aslında, Eğer yemek yanlış ise. Böylece doğrudan bir yemeğin enerji değerini etkileyen ikinci faktör hazırlanır yoludur. nasıl düzgün pişirmek için
Nasıl düzgün et hazırlamak için, artırmak için değil, ve muhtemelen kalori içeriğini azaltmak? İlk olarak, en popüler kalori yemeklerinden vazgeçmek-yağlı domuz pirzola ve bir tavada kızarmış tavuk legss. Sadece onlar yağ bir sürü içeren, ama onları da kızartma içinde oluşan kanserojen vardır, özellikle güçlü margarin üzerinde. Bu ürünler figürü ilk düşmanları ve herhangi bir organizma için gerçek bir zehir vardır.
Yağ ve un sosları, mayonez, krem, şeker veya bal ekleyerek herhangi bir et yemeklerinin Kalorik içeriğini artırın. Hatta diyet et meyilli pişmiş gerçek bir kalori bomba haline gelir. değil fayda ve ekmeği kırıntıları içinde kavurma-onlar mükemmel yağ absorbe ve hızlı bir şekilde kalori sayısını artırmak.
Türleri ve kalori
Ne tür et en yararlı ve böylece kim onların figürü hakkında bakım için uygundur? Elbette kalori minimum sayısını içeren bir. Bu beyaz kümes eti, tavşan ve kırmızı düşük yağlı sınıflarda: sığır ve Dana eti. Domuz eti ve kuzu eti beslenme diyet hariç daha iyidir-bu en Kalorik.
En Kalorik eti azalan şekilde dağıtırsanız, liste bu şekilde görünecektir.
Yağlı domuz-içerir daha fazla 400 kcal 100 gram, tamamen hariç olmalıdır.
o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o Goose-350-360 kcal, ne olursa olsun hazırlık yöntemi.
Duck-340-350 kcal, ama ördek yağ üstte, bu yüzden ızgara veya tükürmek daha az Kalorik olduğunu.
Domuz hamuru-320-360 kcal yağ damarlarının varlığına bağlı olarak.
Domuz Bacon-300-320 kcal-hatta domuz eti daha az, ve Eğer ızgara üzerinde pişirin, sonra 280 kcal hakkında.
Lamb-gelen 180 için 250 kcal kategoriye ve hazırlık yöntemine bağlı olarak.
Pig-190-210 kcal dili, onun yağ ve hayvanın yaşına bağlıdır.
Ev tavşan-190 kadar 210 kcal yetişkin bir hayvan, tamamen pişmiş.
Yağlı sığır-180 dan 200 kcal, genç hayvan, daha az kalori et vardır.
Karkas tavuk-180 ila 220 kcal, Eğer tamamen pişmiş ve görünür yağ kaldırılmadı.
Yukarıdaki listeden et ne tür tamamen masadan kaldırılmalıdır görebilirsiniz, hem de hatta tavuk veya tavşan eti çok Kalorik olabilir aslında, Eğer yemek yanlış ise. Böylece doğrudan bir yemeğin enerji değerini etkileyen ikinci faktör hazırlanır yoludur. nasıl düzgün pişirmek için
Nasıl düzgün et hazırlamak için, artırmak için değil, ve muhtemelen kalori içeriğini azaltmak? İlk olarak, en popüler kalori yemeklerinden vazgeçmek-yağlı domuz pirzola ve bir tavada kızarmış tavuk legss. Sadece onlar yağ bir sürü içeren, ama onları da kızartma içinde oluşan kanserojen vardır, özellikle güçlü margarin üzerinde. Bu ürünler figürü ilk düşmanları ve herhangi bir organizma için gerçek bir zehir vardır.
Yağ ve un sosları, mayonez, krem, şeker veya bal ekleyerek herhangi bir et yemeklerinin Kalorik içeriğini artırın. Hatta diyet et meyilli pişmiş gerçek bir kalori bomba haline gelir. değil fayda ve ekmeği kırıntıları içinde kavurma-onlar mükemmel yağ absorbe ve hızlı bir şekilde kalori sayısını artırmak.
Yorumlar
Yorum Gönder